Aftermovie

Dutchweek Snowtime 2017 Aftermovie

Even een terugblik naar de Dutchweek van vorig jaar!

Dutchweek Snowtime 2016 Aftermovie

Mooie momenten moet je koesteren en vastleggen. Deze video laat je in vogelvlucht zien hoe fantastisch de Dutchweek Snowtime van 2016 was.

Dutchweek Snowtime Aankomst

Op 30 april kwamen er duizenden Nederlanders aan in Val Thorens voor een unieke Dutchweek 2016! De 25ste editie was gelijk al bijzonder met heerlijk weer in de ochtend en veel verse sneeuw #40cm!

Dutchweek Snowtime 01-05

Gisteren viel er ontzettend veel sneeuw in Val Thorens. In de feesttent was het genieten met Vangrail en Funky Risotto.

Dutchweek Snowtime 02-05

Op 2 mei ging het dak van de tent er twee keer af. De Dutchweek Snowtime kids genoten van hun eerste kinderdisco met de Buren van Armin en 's avonds maakten de The Tour en Funky Risotto de sfeer.

Dutchweek Snowtime 03-05

De dag begon vroeg, om 07.30 uur mochten wij als eersten naar boven om te genieten van de First Tracks met aansluitend een heerlijk ontbijt bij Chalet de la Marine. De avond werd gevuld met een optreden van Nederpop All Stars en de Buren van Armin.

Dutchweek Snowtime 04-05

Deze video geeft de sfeer weer van het akoestisch optreden van The Tour in de volle zon op de piste. Vangrail speelde voor de 2e keer op de 25ste Dutchweek Snowtime, de 90's werden herbeleeft met Funky Risotto.

Dutchweek Snowtime 05-05

Hierbij de beelden van 5 mei. We zagen de gitarist van The Tour (Tobias Wolfensberger) met een pleister op zijn voorhoofd en vroegen waarom.

Snowtime Dutchweek 06-05

De afsluiting van de Dutchweek Snowtime 2016! Wat was het een feest in de zon en de goede sneeuw van Val Thorens!